Деси Цонева определено не си губи времето. Малко след като се

...
Деси Цонева определено не си губи времето. Малко след като се
Коментари Харесай

Деси Цонева пак палува - заби 50-годишен строител, бившият й се пропи от мъка!

Деси Цонева определено не си губи времето. Малко откакто се раздели с годеника си Георги Джамов, стана ясно и кой е новият мъж до нея.
Щерката на журналиста Димитър Цонев и внучка на огромния артист Коста Цонев е забила 50-годишен предприемач на име Явор, който се занимава със строителство, написа „ Галерия “.

Нещо повече – наши източници ни разкриха, че точно поради баровеца, Деси и Джамов се разделят.

Явор бил с много огромни благоприятни условия и обгрижвал Цонева като принцеса, правел и скъпи дарове и даже я подсигурявал с „ джобни “. По-интересното обаче е друго.

Близки до Явор са в ступор от връзката му с Деси Цонева.

„ Двамата нямат нищо общо. Той е много закостенял, спрямо нея. Не обича нощния живот, нито е световна фигура, домошар човек е “, описват близки. В същото време журналистката е общоизвестна с разкрепостения си манталитет, влечението й към питейните заведения, алкохола и купоните. Неслучайно, откогато Явор се събира с Деси, приятелите му не могат да го познаят. „ Коренно се промени! Не знам какво му направи тая мацка, само че Явката напряко се чална “, изумени са приятели.

Бившият й Джамов пък мъчно приемал раздялата и новата връзка на Деси. Георги, който е брат на някогашния президент на федерацията по битка и някогашен осигурител Димитър Джамов, почнал все по-често да дави тъгата си в чашката. Деси и Георги имаха 2-годишна загадка връзка, след което оповестиха обществено, че ще се женят. Месеци преди предстоящата женитба, раздялата им към този момент е реалност, а журналистката е на нова любовна вълна.

Припомняме, че Деси Цонева бе омъжена за Янчо Таков-младши – наследник на именития първи водещ на предаването „ Всяка неделя” Янчо Таков. Бракът им продължи едвам 2 години, след което двамата се разделиха с шумна медийна война. Деси го упрекна, че я е пребивал, до момента в който е била бременна с Янчо Таков трети. Приятели на някогашния й пък обявиха, че Цонева е взимала много постоянно неразрешени вещества и даже се пазят скандални клипове с нейно присъединяване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР